2012-09-11 21:18:03• hírek • Szatmár.ro

Román Kupa - továbbjutott az Olimpia

A harmadik ligás Olimpia a második vonalban játszó Nagyváradi Bihar FC ellen győzött.

Megvan a továbbjutás! Az Olimpia hosszabbítás után 3-2-re nyert a Bihar FC ellen, így már biztos: a kupa következő fordulójában egy A-ligás csapat lesz Csík Tibor fiainak az ellenfele. A meccs egyébként nem kezdődött jól: a váradiak már az ötödik percben gólt szereztek, Voiculet fejjel juttatta a szatmári kapuba a labdát. A szatmáriak aztán lassan magukhoz tértek, több ígéretes támadást is indítottak a fiúk, Feier révén pedig még az első félidő lejárta előtt egyenlítettek. Hanus aztán megszerezte a vezetést is az Olimpiának,

A váradiak a szünet után aktivizálták magukat és egy vitatott büntető után ki is egyenlítettek, így jött a hosszabbítás. A csereként beállt Roatis a 107. percben szerzett góljával eldöntötte a meccset.

Román Kupa, 5. forduló: Szatmárnémeti VSK-Nagyváradi Bihar FC 3-2 (Feier 27., Hanus 35., Roatis 107., illetve Voiculet 5., Selagea 72. ). Az Olimpia összeállítása: Görbe  - Mos, Micas, Iuhas, Homorozan, Pop Mihai (Lauruk 77.), Ghiriti, Botos,  Hanus (Roatis 85.), Marinas, Feier (Danila 61.).

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: